вівторок, 7 листопада 2017 р.

У ШИШАКАХ ВІДКРИЛИ БЕЗКОШТОВНИЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Сьогодні, 7 листопада у селищі Шишаки відбулося відкриття Реабілітаційного центру для дітей з обмеженими фізичними можливостями, який діятиме при Територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради.


У дружній обстановці за «круглим столом» зібралися батьки та діти, представники Шишацької селищної ради, медики, педагоги та соціальні представники. Учасники обговорили напрями спільної роботи, єдиною метою якої є полегшити життя дітей з особливими потребами та адаптувати їх до соціуму.

Дітлахи змогли розважитися в облаштованій, з урахуванням відповідних потреб, сенсорній кімнаті та поспілкуватися між собою.


Послугами Реабілітаційного центру, що знаходиться в смт. Шишаки по вул. Солодовнікова, 29, можуть скористатися всі батьки, що виховують дітей з обмеженими фізичними можливостями. Ці послуги будуть абсолютно безкоштовними. 

З нового року планується організувати підвезення малюків з усіх населених пунктів Шишацької громади за відповідним графіком «соціального таксі».


За детальною інформацією щодо роботи Реабілітаційного центру можна звертатися за телефоном 050-6837852 – Юлія Володимирівна  Михайлова.

Читайте також:
Шишацька громада започатковує соціальну реабілітацію дітей з інвалідністю

Немає коментарів:

Дописати коментар