середу, 29 листопада 2017 р.

ВІКТОР СКОЧКО СКЛИКАВ НОВУ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ. ЦЬОГО РАЗУ - В ПОЛТАВІ

Звільнений директор Агрофірми імені Довженка Віктор Скочко, поки що, вважає себе легітимним і продовжує доносити свою позицію.


Сьогодні у прес-центрі обласного комунального видання "Новини Полтавщини", яке знаходиться в будівлі Полтавської ОДА, відбулася прес-конференція, яку скликав депутат обласної ради від АПУ Віктор Скочко. Обговорені питання стосувалися не депутатської діяльності, а професійної. Екс-директор ТОВ "Агрофірма ім. Довженка" говорив про своє, наче б то, незаконне звільнення з посади керівника агропідприємства.

На прес-конференції виступила також директор з юридичних питань агрохолдингу "Астарта", якій спочатку не хотіли давати слова:



Нагадаємо, що 23 листопада Віктор Скочко разом з юристами скликав прес-конференцію в прес-центрі "Інтерфакс-Україна". Сталося це відразу після того, як звільненого директора Агрофірми ім. Довженка охорона не захотіла впускати на робоче місце у селі Яреськи. 

Незадовго до цих подій, Національне агенство з питань запобігання корупції оприлюднило інформацію та Постанову суду, яка підтверджує незаконне перерахування Віктором Скочком коштів з рахунку агрофірми Довженка на рахунок Аграрної партії України.

Прес-конференція у Полтаві, 29.11.2017:

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар