середу, 22 листопада 2017 р.

ВІКТОРА СКОЧКА НЕ ВПУСКАЮТЬ В АДМІНБУДІВЛЮ "АФ ДОВЖЕНКА"

21 листопада директор Агрофірми ім. Довженка Віктор Скочко прибув зранку до офісу товариства, але охорона відмовилася впускати його у будівлю.




Керівник господарства висловив здивування такому відношенню, адже його "з посади директора ніхто не звільняв". Також, В. Скочко повідомив, що перебував на лікарняному, і приніс лікарняний лист.

Він намагався переконати охоронника, що має повне право зайти до приміщення, де знаходиться його робочий кабінет, а також громадська приймальня як депутата обласної ради. Проте, інспектор охорони посилався на наказ і не хотів пропускати. Тоді, Віктор Скочко, в супроводі оператора видання "Нова година", прорвався сам у приміщення. Після того, як заніс лікарняний лист, покинув адмінбудівлю підприємства.

По дорозі, запитав у охоронця, "хто дав команду, його не пускати?". Той відповів: "Верига і Горжій". Як вдалося з'ясувати нашому виданню, Верига Олег Ярославович є керівником обласного підрозділу ГО "Всеукраїнський центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам".

Під кінець, Віктор Скочко повідомив, що не розуміє, що саме відбувається. Також, назвав методи роботи керівництва "Астарти" "КГБістськими".


Немає коментарів:

Дописати коментар