понеділок, 27 серпня 2018 р.

ШИШАЧАНИН ІГОР М'ЯКУШКО ВШАНУВАВ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ ВІЙНИ НА ДОНБАСІ

Воїн АТО, шишачанин Ігор М'якушко взяв участь у забігу на честь вшанування загиблих героїв на війні з Росією.


У Києві, на території ВДНГ, вперше відбувся забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України". Це нова традиція щорічного вшанування подвигів полеглих героїв. На забіг прийшло близько 360 людей, які таким чином вирішили вшановути пам’ять загиблих героїв - киянів. Учасники забігу – це, здебільшого, воїни АТО, а також родичі загиблих та небайдужі, які вирішили долучитися до події. Долучився до бойових побратимів у шишачанин, службовець Батальйону імені Кульчицького Ігор М'якушко, який воює на сході з самого початку військових дій.


Кожен учасник акції мав можливість не тільки вшанувати пам’ять героїв, які віддали життя за нашу країну, але й дізнатися більше про історію цих людей. Учасники забігу прикріпляли на себе листівки з іменами загиблих героїв.


Загалом, таким патріотичним забігам понад 10 років. Вперше його провели у США. Батько полеглого військового вирішив, що таким чином зможе підняти собі дух та підтримати інших людей, які втратили своїх рідних у військових діях.


"Це дуже гарна і важлива акція. Мрію, аби подібні заходи на честь наших героїв проходили також і на Шишаччині", - сказав Ігор М'якушко, повернувшись у Шишаки.

Немає коментарів:

Дописати коментар