четвер, 23 серпня 2018 р.

ШИШАЧАНКИ ВИСТУПИЛИ НА УКРАЇНСЬКО-КИТАЙСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ

Шишацький вокальний народний ансамбль "Дівчата" здобув Диплом лауреата та пам’ятний кубок на фестивалі "Таланти світу 2018".


З 13 по 19 серпня 2018 року у смт. Рибаківка Миколаївської області на березі Чорного моря проходив Міжнародний фестиваль-конкурс культури та мистецтв "Таланти світу 2018" за участю українських та китайських митців. Головною метою фестивалю є відродження, збереження, розвиток національних культур України та Китаю, обмін досвідом роботи та встановлення творчих контактів.

Організаторами заходу були ВГО "Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга" та Продюсерський центр Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігоря Нетлюха "DSSOUND", при підтримці і участі Міністерства Міжнародних фестивалів-конкурсів культури та мистецтв України ВГО "Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга", Департаменту культури і Міністерства освіти та науки України.

Шишацькі митці, а саме вокальний народний ансамбль "Дівчата" Шишацького селищного будинку культури у складі Наталії Берези, Лариси Роменської, Наталії Прасольченко, Олени Колос, Валентини Матвієнко, Любові Титаренко та художнього керівника колективу Тетяни Александрової теж взяли участь у  фестивалі


Номінацій було декілька: вокальне мистецтво; хореографічне мистецтво та оригінальне мистецтво (цирк, художнє читання, естрадні мініатюри, театри мод ,тощо).

Українські народні пісні "Якби в лісі гриби не родили" та "У сосновому борочку" у виконанні шишачанок дуже сподобалися журі.

Обійшовши по кількості балів своїх колег з Зіньківщини (Полтавську область представляли два райони), донеччан та інших учасників, наші «Дівчата» вибороли Диплом лауреата І премії у номінації "Професіонали. Естрадний вокал" та пам’ятний кубок.

Немає коментарів:

Дописати коментар