четвер, 9 серпня 2018 р.

ВІДБУЛОСЯ ЖЕРЕБКУВАННЯ ФУТБОЛЬНОГО КУБКУ ОЛЕГА КУЛІНЧА

Цього року відбудеться Другий міжрайонний кубок з футболу 147 виборчого округу, у якому візьме участь команда Шишаччини.

Відбулося жеребкування започаткованого народним депутатом України О. Кулінічем міжрайонного кубку з футболу серед аматорських команд 147-го виборчого округу. У турнірі братимуть участь шість команд: по одній з кожного району – Миргородського, Зіньківського, Решетилівського, Диканського та Шишацького, а також команда міста Миргорода, яке є центром виборчого округу.


Минулого року, згідно з положенням турніру, було визначено, що цьогорічний фінал змагань пройде в Миргороді. Сьогодні сліпий жереб напряму вивів у півфінали команди Зіньківського та Миргородського районів. У свою чергу, інші чотири команди поборються між собою за право зіграти у півфіналі.

Перший відбірковий етап відбудеться 29 серпня о 18-00 годині. За право зіграти у півфіналі з командою Миргородського району боротимуться футболісти міста Миргорода та спортсмени Диканського району. Матч прийматиме Миргород.

У свою чергу, суперниками команди Зіньківського району у півфіналі стане той, хто переможе в боротьбі команд Шишацького та Решетилівського районів. Знову ж таки, 29 серпня о 18-00 матч прийматимуть Яреськи Шишацького району.

Півфінали прийматимуть 5 вересня о 18-00 год. Миргородський і Зіньківський райони, а фінал запланований о 16-00 год. 16 вересня на центральному стадіоні міста Миргород.

Нагадаємо, минулого року, у турнірі Шишаччину представляли футболісти ФК "Федунка", які у чвертьфінальні поступилися "Рубіну" з Шилівки Зіньківського району.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар