вівторок, 1 серпня 2017 р.

ФК "ФЕДУНКА" ОТРИМАВ СУПЕРНИКА У КУБКУ ОЛЕГА КУЛІНІЧА

Народний депутат Олег Кулініч ініціював проведення міжрайонного Кубка з футболу серед аматорських команд 147 виборчого округу,  до якого входить Шишацький район.

Всі райони–учасники вже визначилися з командами, які їх представлятимуть у турнірі.

Сьогодні в центрі виборчого округу - місті Миргород, нардеп разом із міським головою Сергієм Соломахою провели жеребкування турніру.

За його результатами, команди Миргорода і Диканьки одразу вийшли до півфіналу змагання. СК "Решетилівка" прийматиме у себе вдома команду Попівки Миргородського району, а ФК "Рубін" (Шилівка, Зіньківщина) у Зінькові зустрінеться з представником Шишацького району – ФК "Федунка".


Попередні ігри відбудуться 30 серпня, проведення півфінальних матчів призначене на 6 вересня.

Фінальні змагання пройдуть 10 вересня на центральному стадіоні «Старт» у Зінькові. О 14:00 годині розпочнеться матч за третє місце, о 16:00 год - розіграють перше та друге.

Усі зустрічі обслуговуватимуть незалежні арбітри з Федерації футболу Полтавської області. Як повідомив О. Кулініч, володарі Кубка отримають грамоти, медалі, комплекти футбольної форми (18 штук) і 7 м’ячів , а також грошову винагороду.

Команді, яка здобуде «срібло», окрім грамот і медалей, вручать також 18 комплектів форм і 7 м’ячів. За "бронзу” футболістам дістануться грамоти, медалі та 5 м’ячів.

Немає коментарів:

Дописати коментар