вівторок, 4 серпня 2020 р.

У ЯРЕСЬКАХ РЕМОНТУВАТИМУТЬ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖУ ЛІКАРНІ

Яреськівська сільрада планує відремонтувати електромережу місцевої лікарні, але схиляється обрати підозрілого підрядника.


Яреськівська сільська рада замовила тендер на капітальний ремонт внутрішньої електромережі Яреськівської лікарні за 758 860 грн. 

Тендерні торги розпочалися учора, 3 серпня. У них беруть участь 6 підприємств.

Завдяки даним аналітичної платформи YouControl ми отримали інформацію про кожне з них.

Полтавська виробничо-господарска фірма "СПМК-516 ЛТД" пропонує виконати роботи за 720 854 грн. Відомо, що за останні 2 роки не менше 5% договорів, укладених з цієї компанією, були розірвані з ініціативи замовників робіт за порушення їх умов.

Товариство "Енерго-будівельна компанія" із селища Слобожанське Дніпропетровської області готова відремонтувати лікарню за 659 903 грн. За останні 3 роки підприємство виконало тендерних робіт на 3,5 млн. гривень.

ТОВ "Наноукріновація" із міста Кобеляки готове виконати роботи за 589 781 грн. За 3 роки вони виконали тендерних робіт на 6,9 млн. гривень, а 5% договорів, укладених з цієї компанією, були розірвані з ініціативи замовників робіт.

Миргородське КП "Спецкомунтранс" пропонує відремонтувати електромережу лікарні за 570 000 грн. Підприємство виконало тендерних робіт на 9,8 млн. гривень, має відповідні матеріальні й кадрові ресурси.

Полтавське ТОВ "Українська енергосервісна компанія" готове виконати роботи за 500 000 грн. Підприємство виконало тендерних робіт на 8,1 млн. гривень, має відповідні матеріальні й кадрові ресурси.

Але ймовірним переможцем тендеру може стати підприємство з Олександрії Кіровоградської області ТОВ "Стройстарт". Саме вони очікують позитивного рішення тендерної комісії Яреськівської сільради за даними сайту публічних закупівель Prozorro. Їхня цінова пропозиція складає 499 900 грн.

В історії ТОВ "Стройстарт" нині реальний строй-старт. Підприємство зареєстроване (увага!) лише 5 травня 2020 року. Його статутний капітал складає 20 000 грн, немає жодної власності, техніки, ресурсів і працівників. Трудовий колектив підприємства складають двоє осіб - директор Василя Гафич та співзасновник Павло Дудник.

Залишаться питання без відповіді: На що розраховує тендерна комісія, віддаючи ремонтні роботи підприємству, яке не має ні відповідних фахівців, ні досвіду роботи?

Немає коментарів:

Дописати коментар