середа, 19 серпня 2020 р.

КОМІСІЯ РАЙРАДИ ВИЗНАЧИЛАСЯ З ДИРЕКТОРОМ ЯРЕСЬКІВСЬКОЇ ШКОЛИ ІМЕНІ Ф.П.БОРІДЬКА

Конкурсна комісія Шишацької районної ради визначила переможця конкурсу на посаду директора Яреськівської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Ф.П.Борідька.


"Шишаччина" повідомляла, що у липні Шишацька райрада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора Яреськівської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Ф.П.Борідька.

Учора, 18 серпня, у приміщенні районної ради відбулося друге засідання конкурсної комісії у складі 7 чоловік для відбору кандидата на посаду директора школи. 

За результатами вивчення документів, проведення співбесіди та оцінювання члени комісії визначили претендента на посаду директора, який відповідає всім вимогам – Олега Михайловича Зуба

Члени конкурсної комісії одноголосно прийняли рішення про визначення Олега Зуба переможцем конкурсу та підготували подання щодо укладення контракту з директором опорного закладу "Яреськівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф.П.Борідька Шишацької районної ради Полтавської області»"для розгляду на сесії районної ради.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар