четвер, 19 травня 2022 р.

НА ВІЙНІ З РАШИСТАМИ ЗАГИНУВ МАКСИМ ФЕСЕНКО З ФЕДУНЩИНИ

На війні з російськими окупантами загинув уродженець Шишаччини 34-річний Максим Фесенко.


Ще одна сумна звістка сколихнула Шишаччину. Молодший сержант Максим Фесенко, уродженець села Білаші на Шишаччині, загинув 15 травня поблизу населених пунктів Малинівка та Гуляй Поле Запорізької області у бою з російськими окупантами.

У рідних Білашах у загиблого Героя залишилася мама і дві сестрички. Надійну опору і люблячого чоловіка й батька втратили дружина й неповнолітні діти. 

Максим рано зостався без батька, тож змалку не цурався важкої чоловічої роботи. Був надійним плечем підтримки для мами, сестер і молодшого брата. Закінчив Федунську дев’ятирічку, потім продовжив навчання у Сагайдацькій школі. Мав багато друзів, гарно навчався. Був завжди готовий прийти на допомогу. Ерудований, компанійський, справжній життєлюб і оптиміст, - так про товариша говорять друзі, у пам’яті яких він навічно залишиться Героєм.

Максим Фесенко працював на сагайдацькому підприємстві "Пасіпол", будівельником, різноробочим. Був учасником Антитерористичної операції на сході нашої країни протягом 4 років. Тож з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України відразу вступив до лав Збройних Сил. Служив навідником десантно-штурмового взводу.

Перебуваючи у гарячих точках, підтримував зв’язок з рідними, друзями, вірив у обов'язкову перемогу України. Але сам, на жаль, не дочекався її. У червні Герою мало б виповнитися 35 років.

Церемонія прощання з Максимом Фесенком відбулася 18 травня у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору. Поховали Героя на Затуринському кладовищі.

Шишацька громада глибоко сумує з приводу загибелі Максима Юрійовича Фесенка, мужнього воїна, Героя за життя і довічно. Висловлюємо найщиріші співчуття усім рідним та близьким!

Немає коментарів:

Дописати коментар