вівторок, 28 березня 2023 р.

БЕРЕЗНЕВІ УСПІХИ ШИШАЦЬКИХ "РИТМІВЦІВ"

Зразковий ансамбль естрадного танцю "Ритм" взяв участь у благодійному фестивалі по збору коштів на допомогу ЗСУ та переміг у Всеукраїнському творчому конкурсі.


25 березня 2023 року в Полтаві відбувся обласний благодійний фестиваль по збору коштів на допомогу ЗСУ "POLTAVSKIY DVIZH2". У ньому взяли участь хореографічні колективи з усієї Полтавської області.

Фестиваль проходив у 3 відділення. Було представлено 120 хореографічних номерів за різними віковими групами та номінаціями.

Наш дитячий зразковий ансамбль естрадного танцю "Ритм" під керівництвом Інни Темерової також долучилися до цієї справи. З транспортом допоміг відділ освіти Шишацької громади. До виступу приєдналися і батьки вихованців колективу, які підтримали своїх дітей не тільки бурхливими оплесками у концертному залі ЦКД Полтави, а й благодійними внесками для ЗСУ.

"Ритмівці" представили 5 хореографічних номерів у третьому заключному відділенні фестивалю: "STEFANIA", "Під іспанським небом", "Дотягтися до зірки", "Журавлі", "Небезпечні незнайомці".


Всі номери були різноманітними та яскравими. У фестивалі вперше виступила змішана молодша групу колективу, в якій вже зробили свої перші кроки діти - переселенці з гарячих точок України, де відбуваються бойові дії.


"Ритм" представив найбільшу кількість номерів. Вихованці вперше змогли продемонструвати свою майстерність на обласній сцені офлайн з моменту повномасштабного вторгнення країни - агресора. Учасникам колективу хотілося нарешті відчути круту атмосферу виступу поряд з іншими колективами нашої області , тому і готувалися старанно та наполегливо.

Кожен номер отримав відзнаку фестивалю: кубок та диплом.



Керівник Інна Темерова була відзначена подякою фестивалю. Ритмівці отримали пам‘ятні сувеніри та особисті дипломи. Приємністю стало нагородження від українського хореографа, режисера-постановника , учасника та переможця шоу "Танцюють всі!" і "Танці з зірками" Євгенія Кота.


Всі хореографічні номери ритмівців отримали бурхливі оплески та підтримку від глядачів та організаторів фестивалю.


Також вихованці зразкового ансамблю танцю "Ритм" взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі "Талановиті та Незламні", який проходив із 14 лютого по 14 березня 2023 року.

Конкурсантів було дуже багато з усієї України.

Ритмівці представили хореографічну доробку "STEFANIA", яка набрала більше тисячі переглядів на сайті конкурсу та гарних відгуків, за які ритмівці дякують кожному, хто їх підтримував.


"Ритм" здобув І місце у змішаній віковій категорії в номінації "Хореографія", отримав грамоту й кубок. Керівник колективу Інна Темерова була відзначена подякою.

Немає коментарів:

Дописати коментар