вівторок, 2 жовтня 2018 р.

У ВОСКОБІЙНИЦЬКІЙ ШКОЛІ ОНОВИЛИ СПОРТЗАЛ ЗА 1 МЛН. ГРИВЕНЬ

У Воскобійницькій загальноосвітній школі сьогодні відбулося відкриття оновленого спортивного залу і турнір з баскетболу.




У Воскобійницькій загальноосвітній школі офіційно представили оновлений спортивний зал після капітального ремонту. А також відбувся перший відкритий турнір з баскетболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл на Кубок генерального директора СТОВ «Воскобійники», депутата Полтавської обласної ради Валерія Капленка.

У спортзалі повністю відремонтували дах, замінили систему опалення, електромережу, встановили нові прилади освітлення, замінили підлогу, вікна та вхідні двері за рахунок СТОВ "Воскобійники". Новим атрибутом спортивного залу є сучасне електронне табло. Вартість ремонтних робіт склала 1 млн. гривень. 


У баскетбольних баталіях брали участь 3 команди зі шкіл району. Команда юнаків із Воскобійницької ЗОШ здобула 1 місце і отримала Кубок від Валерія Капленка, 1 500 гривень та 4 м’ячі.


Баскетбольна команда Яреськівської загальноосвітньої школи ім. Ф.П. Борідька завоювала 2 місце та призовий фонд від депутата обласної ради 1 000 гривень, Кубок та 2 м’ячі. 

Бронза, а також Кубок, 500 гривень та 2 м’ячі дісталися вихованцям Шишацької обласної гімназії-інтернату для обдарованих дітей.

Фото: Віктора Іваненка

Немає коментарів:

Дописати коментар