середу, 17 жовтня 2018 р.

ЗВЕРНЕННЯ РЕДАКЦІЇ ДО ЧИТАЧІВ


Шановні читачі видання "Шишаччина"!

Два роки ми існували, тому що Ви читали нас і поширювали наші новини. 

Ми провели не одне розслідування, опублікували чималу кількість фактів зловживань і злочинів місцевих посадовців та чиновників. 

Ви знали більше правди, тому що ми були і є незалежним виданням. 

Завдяки нашим публікаціям були відмінені ряд тендерів, відповідно яких виконавцями ремонтних робіт на території Шишаччини призначали злочинні підприємства. 

Лише цього року ми не дозволили недобросовісним підрядникам роздерибанити 16 млн. гривень  бюджетних коштів.

Ми і надалі хочемо залишатися незалежним засобом масової інформації, який ніколи не буде служити ні органам влади, ні агрохолдингам, ні бізнес-структурам. А працювати виключно в рамках свободи слова та інтересів простих жителів Шишацької громади і Шишацького району. 

Проте, останнім часом ми все більше отримуємо тиску і погроз, з метою вплинути на нашу редакційну політику. Нам намагаються вказувати, про що писати можна, а про що - ні. Кого висвітлювати хорошо, а кого погано. 

Ми категорично не згодні з такою позицією. Ми проти того, щоб простих людей обманювали, маніпулювали і вводили в оману. Ми за те, щоб люди знали правду про те, що відбувається навколо, про все, що стосується їх життєвого простору. 

Існувати під тиском і погрозами ми не можемо. Справитися самотужки з проблемами - теж.

Прогнозуємо, що найближчім часом нам доведеться відстоювати Ваше право на вільний доступ до інформації у судах. Журналісти - волонтери, які жодного разу не отримували винагороди і робили свою роботу виключно в інтересах свободи слова на Шишаччині, бояться надалі працювати, перебуваючи під ризиком.

Тому, звертаємося до Вас за підтримкою і допомогою. І матеріальною, у тому числі.

Просимо Вас підписатися на всі наші ресурси в мережі Інтернет. Кількість наших читачів - це кількість наших прихильників і підтримки.

Наша сторінка у Facebook - Шишаччина
Наш канал в Telegram - Шишаччина
Наш канал в YouTube - Шишаки і Шишаччина
Також, підписуйтеся на email-розсилку на сайті - Шишаччина

Допомогу можна надіслати на картку ПриватБанк 4731 2191 0741 7101.

Ваша підтримка - це незалежність видання!
Збережіть Ваше право на правду!

Немає коментарів:

Дописати коментар