вівторок, 9 жовтня 2018 р.

ЯРЕСЬКІВСЬКІ УЧНІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПЕТЛЮРІВСЬКОМУ ВИШКОЛІ

Учнівська команда Яреськівської школи ім. Ф.П. Борідька дебютувала в обласній  військово-патріотичній грі "Петлюрівський вишкіл". 

З 28 вересня по 1 жовтня 2018 року у селі Вельбівка Гадяцького району, на базі ДОТ "Горизонт", пройшла обласна військово-патріотична гра "Петлюрівський вишкіл". 




18 команд зі шкіл Полтавщини змагалися у конкурсі строю та пісні, вправності зі стрільби й метання гранат, подолання туристичної смуги перешкод, надання домедичної допомоги в зонах обстрілу та іншому. 

Учасники змагань також пройшли випробування дощем та першими заморозками у польових умовах. 

Шишацький район був представлений командою "Добротворці" з опорної Яреськівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ф.П. Борідька. Яреськівські дебютанти увійшли в шістку кращих колективів. 


Ройова Ліза Панченко, учениця 10 класу, у конкурсі строю у номінації "дії ройового" набрала 4,9 балів з 5, у стрільбі посіла ІІ місце та була кращою серед дівчат-стрільців. 

Вправно надавала домедичну допомогу Аня Кракотець. Вся команда злагоджено діяла при евакуації потерпілого та постановці табору.

"У нас були недоліки на смузі перешкод, але ми їх виправимо, і наступного року покращимо результат" - пообіцяли після змагань діти.

Немає коментарів:

Дописати коментар