вівторок, 16 жовтня 2018 р.

НАРДЕП ПРОСИТЬ ГРОШІ В ОЛІГАРХА ФУКСА

У Верховній Раді України зафіксували, як нардеп Володимир Кацуба на робочому місці Олега Кулініча вів переписку з олігархом Павлом Фуксом, у якого просив гроші за 2016 і 2017 роки.





Сьогодні відомий блогер-провокатор Всеволод Філімоненко оприлюднив на своєму каналі "Голос народа" відео, у якому невідомий чоловік на робочому місці народного депутата Олега Кулініча, обраного по 147-му виборчому округу, вирішував особисті фінансові питання, ведучи переписку з проросійським олігархом Павлом Фуксом. Зокрема, просив у нього готівку за 2016 і 2017 роки, так як його банківський рахунок знаходиться під арештом. Також повідомив, що готовий зустрітися у будь-який час.



При детальному аналізі відеоролика та перевіривши інформацію з власних джерел у парламенті, ми встановили, що на робочому місці Олега Кулініча сидів народний депутат Володимир Кацуба. А сам О.Кулініч у той час брав участь у засіданні Аграрного комітету Верховної Ради України. Також, по фото з засідання комітету і по відео чітко видно, що кольори костюмів у нардепів відрізняється. 




Натомість, у відео В. Філімоненка акцент робиться на тому, що переписку з олігархом веде саме Олег Кулініч. Можливо відеоролик був відзнятий навмисне, аби спровокувати О. Кулініча, або ж автор відео не уточнив особу народного депутата і невимушено послався на табличку з ім'ям нардепа, яка була прикріплена навпроти.

Про Володимира Кацубу відомо, що він обраний депутатом по мажоритарному виборчому округу №175 у Харківській області. Родом з Брянської області, РФ, а проживає у місті Дергачі на Харківщині. Член Партії регіонів до 2014 року, а нині - член депутатської групи "Відродження". Також став першим депутатом 8 скликання, якого 2 грудня 2014 року впіймали на кнопкодавстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар