середу, 31 жовтня 2018 р.

ЗАВДЯКИ НЕБАЙДУЖОСТІ ВЧИТЕЛЯ У ВЕЛИКОБУЗІВСЬКОМУ НВК ВІДКРИЛИ МАЙСТЕРНЮ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

Великобузівський НВК відкрив нову сучасну майстерню трудового навчання. Завдяки небайдужій позиції вчителя Геннадія Світличного, котрий самотужки написав листа українському бренду електроінструментів з пропозицією допомогти облаштувати куточок практичних занять для учнів.


У 11 класах Великобузівського навчально-виховного комплексу навчається 107 дітей з декількох населених пунктів. Проте питання оснащення кабінетів необхідним для практичних занять обладнанням залишається актуальним, як і у кожній школі на Шишаччині.


Презентація проекту відбулась на обласному семінарі вчителів трудового навчання, де школярі та педагоги змогли протестувати інструмент і власноруч виготовити стильні та функціональні блокноти.

Ідейним натхненником проекту став учитель трудового навчання Великобузівського НВК Геннадій Світличний. Він написав офіційного листа українському бренду ручних електроінструментів Dnipro-M з пропозицією співпраці. 

Геннадій каже, що ідея звернутися до компанії, з проханням облаштувати куточок практичних занять для своїх учнів, прийшла спонтанно:

"У моїй майстерні висів календар Dnipro-M, привезений з будівельного магазину. Написав офіційного листа і надіслав на першу ж пошту, що знайшов на сайті". 


У свою чергу, адміністрація торгової марки швидко відгукнулась на пропозицію та дала позитивну відповідь.


Реалізація проекту – це втілення мрії не лише Геннадія, а усіх учнів Великобузівського НВК. Хлопці та дівчата є постійними переможцями обласних олімпіад та конкурсів і створюють власноруч справжні шедеври столярного мистецтва. Старшокласники вже вправно тримають в руках інструмент, тому майстерня не лише допомагатиме вдосконалювати їх навички, а ще й надихатиме.


«Такою майстернею може похвастатися не кожна школа України. Скоріш за все, взагалі ніяка.м Ніхто не вірив у те, що мені вдасться достукатися та отримати інструменти європейської якості для своїх учнів, але у мене це вийшло дуже просто, завдяки підтримці українського бренду Dnipro-M», - розповів Геннадій Світличний.


Немає коментарів:

Дописати коментар