четвер, 4 червня 2020 р.

ХТО НА ПОЛТАВЩИНІ ВВІЙШОВ ДО ПАРТІЇ КОЛОМОЙСЬКОГО

У Полтавській облраді утворилося міжфракційне об’єднання депутатів на базі нової партії олігарха Коломойського "За майбутнє", до якого ввійшли вихідці з Шишаччини Сергій Соловей і Віктор Скочко.


3 червня на засіданні 33-ї сесії Полтавської обласної ради голова облради Олександр Біленький оголосив про створення міжфракційного депутатського об’єднання "За майбутнє". Фактично - це презентація на Полтавщині нової партії олігарха Ігоря Коломойського.

До нового об’єднання увійшли депутати з фракції "Укроп" на чолі з Сергієм Солов'єм та з депутатської групи "За успішну Полтавщину", яка виникла після розколу Аграрної партії України та зняття Віктора Скочка з посади голови фракції та виключення з партії.

Склад об'єднання "За майбутнє": Сергій Соловей, Василь Хоменко, Валентина Крутько, Наталія Макаруша, Валерій Чечель, Геннадій Коваленко, Віктор Скочко, Олександр Коваленко, Олександр Сиченко.


Співголовами нового об’єднання стали Сергій Соловей та Геннадій Коваленко.

Нагадаємо, днями на базі парламентської депутатської групи "За майбутнє" створили однойменну політичну партію, яку очолив Ігор Палиця. А депутатська група у Верховній Раді відтепер має назву "Партія "За майбутнє".

Фактично, оголошення про створення нового міжфракційного об’єднання в обласній раді - це презентація обласного осередку нової партії "За майбутнє", яка діє у фарватері інтересів Ігоря Коломойського.

Найімовірніше Полтавську обласну організацію партії очолить Сергій Соловей, а Шишацьку районну - Віктор Скочко.

Читайте також:

3 коментарі: