пʼятницю, 17 грудня 2021 р.

ГИРЬОВИКИ З ПОЛТАВЩИНИ ЗДОБУЛИ ЗОЛОТО НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ

Гирьовики з Шишаччини Максим Спиця і Ярослав Маловічко у складі збірної Полтавщини здобули золото на Всеукраїнських змаганнях.


Як повідомив тренер Шишацької ДЮСШ Анатолій Ігнатьєв, наші спортсмени Максим Спиця та Ярослав Маловічко, разом з гирьовиками з Полтавської, Миргородської, Карлівської та Ланнівської громад, взяли участь у XX ювілейних всеукраїнських змаганнях пам’яті професора Юрія Резнікова. 

Збірна нашої області 2021 року отримала 6-й кубок за перше командне місце!

Турнір відбувся 11-12 грудня у Львові, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, за присутності Міністра оборони України Олексія Рєзнікова.


У змаганнях з гирьового спорту взяли участь 174 учасники з 12 областей України: Харківської, Полтавської, Київської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Волинської, Тернопільської, Кіровоградської, Закарпатської, Львівської та міста Києва.

Турнір проводиться у вправах: ривок 24-кілограмової гирі для чоловіків та 16-кілограмової гирі для жінок, без вікових обмежень учасників.


Команду Полтавщини відібрав та представив до участі голова відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Микола Ткаченко. Управління молоді та спорту Полтавської ОДА під керівництвом Марини Трохименко забезпечили участь нашої команди у змаганнях.

Учні Шишацької ДЮСШ Максим Спиця та Ярослав Маловічко змагалися у вагових категоріях до 63 та до 68 кілограмів відповідно, і посіли у своїх категоріях 7 та 6 місця. В особистому заліку серед 27 учасників Полтавської команди - чотири "золота" і три "бронзи".

Цього року Шишацька дитячо-юнацька спортивна школа брала участь у конкурсі мінігрантів від ДТЕКу "Громада своїми руками". Гирі, придбані у рамках конкурсу, вихованцям спортшколи та тренеру Анатолію Ігнатьєву передав голова відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Микола Ткаченко. Він завітав на Шишаччину разом з колегами-спортсменами - на його переконання, наш край – це "колиска" гирьового спорту Полтавщини.

Фото: Facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар