середу, 22 грудня 2021 р.

ВИХОВАНЦІ ШИШАЦЬКОЇ ДЮСШ СТАЛИ БРОНЗОВИМИ ПРИЗЕРАМИ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ ЗІ СТРІЛЬБИ (ВІДЕО)

Вихованці Шишацької спортшколи у складі збірної Полтавської області завоювали бронзові нагороди Чемпіонату України з кульової стрільби.


Шишацькі спортсмени з кульової стрільби взяли участь у чемпіонаті України, котрий відбувся у Львові. 126 учасників змагалися у стрільбі з пневматичного пістолета. 

Від Шишацької ДЮСШ до складу збірної Полтавської області потрапили кандидати у майстри спорту Катерина Самсоненко, Анна Бородавка, Сергій Наталенко та 13-річний Артем Литвиненко. Тренер - Геннадій Чапала.

Нашим вихованцям від 13 до 18 років. Юнаки ще набираються змагального досвіду на всеукраїнських стартах, постійно підвищують свій фізичний та технічний рівень. А дівчата вже неодноразово ставали призерами чемпіонатів України у командному заліку.

Цього разу жіноча команда Полтавщини - Анна Бородавка, Катерина Самсоненко (Шишаки) та майстер спорту Надія Шаманова (Горішні Плавні) - стали бронзовими призерами всеукраїнського турніру. Сильнішими виявилися команди Дніпропетровської та Чернігівської областей.



Нагадаємо, нещодавно гирьовики з Шишаччини Максим Спиця і Ярослав Маловічко у складі збірної Полтавщини здобули золото на Всеукраїнських змаганнях.

Також за темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар