середу, 22 грудня 2021 р.

НА ШИШАЧЧИНІ МАТІР СПЛАТИЛА 115 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ

На Шишаччині змусили матір сплатити дитині 115 тисяч грн аліментів.


Досягнення дитиною повноліття не є підставою для анулювання заборгованості з аліментів – законодавча норма, якою керуються державні виконавці під час застосування до боржників примусових заходів.

Розраховуючи на протилежне, мешканка Шишацької громади вважала гарною новиною набуття сином 18-річного віку, адже була переконана, що за накопичений нею 115-тисячний аліментний борг з часом не спитають.

Крапку на байдужому ставленні жінки до власної дитини поставили державні виконавці Шишацького відділу ДВС у Миргородському районі, які застосували необхідні заходи впливу.

Загальну суму заборгованості утворили основний борг з аліментів у розмірі 75 тисяч гривень та майже 40 тисяч гривень – штраф, нарахований за тривале ігнорування сплати дитячих коштів.

Під тиском правових санкцій, неплатниці аліментів довелося розрахуватися з сином, а також засвоїти, що з часом борги не зникають, а навпаки – за прострочені терміни додатково сплачуються штрафні кошти.

Шишацький відділу ДВС у Миргородському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми)

Немає коментарів:

Дописати коментар