середу, 29 грудня 2021 р.

У ПРИШИБІ ВСТАНОВИЛИ ЛІТНЮ СЦЕНУ ДЛЯ КУЛЬТУРНИХ ЗАХОДІВ

У Пришибі в рамках обласного проєкту "Бюджет участі" встановили сцену для проведення культурно-мистецьких заходів.


Гарний передноворічний подарунок отримали жителі Пришиба. Подарунок, який, власне, самі для себе зробили, віддавши за нього 368 онлайн-голосів у конкурсі "Бюджет участі Полтавської області". 

Залучивши співфінансування з обласного бюджету, втілили у життя давню мрію – збудували сучасну літню сцену для проведення різних культурно-мистецьких заходів. Другу половину вартості проекту, у рамках угоди про соціальне партнерство з Шишацькою селищною радою, оплатили Агрофірма імені Довженка та ТОВ "Райз північ". Загальна вартість проєкту - 220 000 грн.


Ініціатором і автором проєкту є староста Пришибського округу Людмила Шабельник. Голова громади Олександр Тутка вручив очільниці старостату подяку за активну участь у багатьох подібних заходах.


Артисти Пришибського осередку культури, незважаючи на мороз і вітер, подарували присутнім новорічні пісенні вітання. А сама сцена, вони упевнені, оживе від їх яскравих виступів з настанням тепла.


Людмила Шабельник подякувала організаторам конкурсу, зокрема голові обласної ради Олександру Біленькому, керівництву громади та агроформувань, котрі підтримали проект. І, найголовніше, - усім мешканцям громади, хто не залишився осторонь під час голосування за проєкту заявку.

Немає коментарів:

Дописати коментар