середу, 10 серпня 2022 р.

На Шишаччині аграрії допомогають вимушеним переселенцям

Завдяки соціальному партнерству Шишацької селищної ради та Агрофірми імені Довженка вдалося залучити допомогу внутрішньо переміщеним людям, котрі проживають на Шишаччині.


ТОВ "Агрофірма "імені Довженка" упродовж багатьох років є соціальним партнером Шишацької громади.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну колектив агрофірми активно долучився до підтримки наших захисників та їхніх родин, внутрішньо переміщених людей, які проживають на території Шишаччини.

Агрофірма імені Довженка передає нашій громаді допомогу від Благодійного фонду "Повір у себе", який відомий проєктами у галузі освіти, підтримкою талановитої молоді. Зараз фонд спрямовує свої ресурси і міжнародні зв’язки на гуманітарну допомогу українцям, створивши разом з "Астартою-Київ" та партнерами проєкт CommonHelpUA.  

У розпал тяжкої воєнної весни вимушено переміщені люди Шишацької громади отримали гуманітарну допомогу від португальської організації “UkrainianRefugeesUAPT” та волонтерів з Данії: продукти харчування, засоби гігієни, одяг та взуття. Наприкінці весни CommonHelpUA підтримав внутрішньо переміщені родини та освітні заклади Шишаччини посадковим матеріалом.

Партнери фонду "Повір у себе" зі Сполучених Штатів Америки –-лагодійна організація Cleveland Maidan Assotiation - передали нашій громаді засоби гігієни, побутову хімію, літній та осінній одяг, дитяче взуття. А ще - в’язані головні убори, виготовлені незрячими людьми, які підтримують українців.

Нещодавно до CommonHelpUA  долучилися фани гри StarСraftII, які зібрали майже 300 тисяч гривень. На ці кошти придбали побутову техніку, предмети постільної білизни та допоміжні засоби для людей з інвалідністю. Частину побутової техніки отримали гуртожитки у Гоголевому, Шишаках та Яреськах (на фото).

Агрофірма підтримує не тільки внутрішньо переміщених людей, але й родини захисників. Військовим спорядженням, необхідними матеріалами підприємство забезпечує і своїх мобілізованих працівників, і за можливості задовольняє звернення інших бійців чи їх сімей. 

Загалом з часу повномасштабного вторгнення росії на територію України агрофірма імені Довженка спрямувала на потреби внутрішньо переміщених людей і Збройних сил України майже 7 млн гривень.







Для подальшого існування видання "Шишаччина" нам потрібна Ваша підтримка!

Вартість однієї кави - 10 грн від кожного - допоможе нам працювати далі.

Дякуємо кожному, хто підтримує нас!

Реквізити для донатів та допомоги:

₴грн 💳 Монобанк 4441 1144 4254 8622

₴грн 💳 Приватбанк 4149 6293 5297 3200

€вро 💶 UA623052990000026200885240769

Немає коментарів:

Дописати коментар