середу, 17 серпня 2022 р.

У Миргороді відбулася нарада щодо освітнього процесу

16 серпня у Миргороді відбулася нарада з керівниками громад району щодо старту навчального процесу.


Провів нараду начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич за участі голови Миргородської райради Наталії Гирки та радника начальника РВА Віктора Іваненка.

Третина закладів освіти Миргородщини з 1 вересня працюватимуть очно або за змішаною формою навчання. 

Цього року для роботи закладів освіти у новому навчальному році необхідно облаштувавати тимчасове укриття. Визначення режиму роботи (онлайн/офлайн) залежить від наявності в закладі спеціально облаштованих приміщень і можливості їх використання як найпростішого укриття.

Миргородське районне управління Головного управління ДСНС України в Полтавській області бере участь у роботі проведення й виконання заходів щодо забезпечення фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти району та готовності до використання за призначенням. 


Як повідомив заступник начальника райуправління ДСНС Володимир Коршак, місцеві органи самоврядування спільно із закладами освіти забезпечують приведення у готовність наявного фонду захисних споруд цивільного захисту, евакуаційних шляхів, готовність локальних та об’єктових систем оповіщення (сирен), з урахуванням доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, створення запасів матеріалів, обладнання, інструменту, води та медичних засобів у закладах освіти.

Ключовою тезою засідання було те, що навчальний процес повинен проходити виключно за умов дотримання усіх заходів безпеки. Якщо таких умов створити не вдається, навчання офлайн не буде відбуватися.

Нагадаємо, 9 серпня пройшли збори Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, на яких за участі керівників області обговорили підготовку закладів освіти до наступного навчального року в умовах війни.

Читайте також:



Для подальшого існування видання "Шишаччина" нам потрібна Ваша підтримка!

Вартість однієї кави - 10 грн від кожного - допоможе нам працювати далі.

Дякуємо кожному, хто підтримує нас!

Реквізити для донатів та допомоги:

₴грн 💳 Монобанк 4441 1144 4254 8622

₴грн 💳 Приватбанк 4149 6293 5297 3200

€вро 💶 UA623052990000026200885240769

Немає коментарів:

Дописати коментар