четвер, 25 серпня 2022 р.

У Шишаках попрощалися з захисником України Богданом Фоміним

Сьогодні у Шишаках провели в останню путь захисника України Богдана Фоміна.


Повномасштабна війна спочатку залишила його родину без рідного дому, змусивши переїхати на Шишаччину, а тепер забрала у сім’ї найдорожче – сина.

Богдан народився 1999 року у селі Макарівка Волноваського району Донецької області. Навчався у Старомайорській загальноосвітній школі, потім вступив до Великоанадольського лісотехнічного фахового коледжу.

2019 року Богдан вирішив стати на захист Батьківщини. Підписав контракт і служив у розвідувальному батальйоні на посаді водія-механіка БМП. Перебував у Широкиному, Красногорівці.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України добровільно прийшов до Волноваського військкомату. Тут служив протягом 2 місяців, а потім вирішив перевестися до бойової частини – у 24-й окремий штурмовий батальйон "Айдар". Виконував бойові завдання в артилерії.
 
Загинув Богдан Фомін разом із побратимами 19 серпня, від прямого влучання ворожого снаряду в населеному пункті Кодема Бахмутського району.


Батьки вирішили поховати сина на Шишаччині - де вони знайшли свою домівку і де вже давно проживають їхні родичі.

Шишацька земля стала місцем останнього спочинку для молодого воїна, який виборював свободу для рідної Донеччини і всієї України.


Немає коментарів:

Дописати коментар