четвер, 11 травня 2023 р.

НА МИРГОРОДЩИНІ ЗАБОРОНИЛИ ЗВУКИ ДВИГУНІВ "МОПЕДІВ"

У Миргородському районі під час повітряної тривоги не можна користуватися мотоциклами, моторолерами, мопедами, бензопилами та мотокосами.


Власників мототехніки в Миргородському районі просять не виїжджати та не заводити мотоцикли, моторолери або мопеди під час сигналу "Повітряна тривога" у вечірній та нічний час.

Під час повітряної тривоги звуки двоколісних транспортних засобів заважають військовим своєчасно виявляти ворожі повітряні цілі.

5 травня 2023 року на засіданні оперативного штабу з оборони Миргородського району розглянули питання про зменшення гучності та обмеження використання двоколісних транспортних засобів під час повітряної тривоги.

Миргородському районному відділу ГУНП в Полтавській області рекомендували, активізувати профілактичні заходи з власниками двоколісних транспортних засобів з приводу використання їх під час сигналу повітряної тривоги, у вечірній та в нічний час.


Також оперативний штаб наголошує і звертається до жителів району - не варто використовувати бензопили, мотокоси, інші інструменти з двигунами внутрішнього згоряння до відбою тривоги.

3 коментарі:

  1. Цим маразматикам робить нехуй,краще б порiшали як мiст доробить,який вже розвалюкться.Яким законом це заборонили? Закону нема,а в Конституцii написано що не можна заборонить робить те що не заборонено законом.

    ВідповістиВидалити
  2. Просять не виiжджати. А якшо виiхав до тревоги то стоять серед поля кукувать кiлька годин? I рекомендацiя не обов"язкова для виконання,яким боком тут полiцiя?

    ВідповістиВидалити
  3. Це ви ще погано знайомі з маразматиками у миргородській владі.

    ВідповістиВидалити