четвер, 11 травня 2023 р.

16 ТРАВНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ 22 СЕСІЯ ШИШАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

16 травня 2023 року о 10 годині планується проведення 22 сесії Шишацької селищної ради 8 скликання.

До Порядку денного майбутньої сесії включили 30 питань.


Сьогодні у селищній раді відбулося засідання депутатських комісій, під час якого депутати розглянули питання запланованої чергової сесії. Головував на засіданні депутат Сергій Жилін.


На початку сесії перед депутатами звітуватиме начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №3 Миргородського райвідділу поліції ГУНП в Полтавській області Михайло Антоненко.

Заслухали депутати звіт про виконання бюджету Шишацької селищної тергромади за I квартал 2023 року та проект рішення щодо внесення змін до бюджету Шишацької селищної тергромади на 2023 рік (проєкт не оприлюднений).

Депутати мали можливість поспілкуватися з представником ДП "Агентство місцевих доріг Полтавської області" Олександром Костенком, який озвучив плани Агентства щодо ремонту доріг на території Шишацької громади. Роботи будуть відбуватися на умовах співфінансування: частина коштів - з селищного бюджету, частина - Агентства, на утриманні якого перебувають місцеві дороги.


Депутати заслухали доповідачів про зміни, які вноситимуть до діючих профільних Програм:
- Програми фінансової підтримки  Комунального підприємства "Техкомунбуд" на 2021-2023 роки (проєкт не оприлюднений);



Кілька проектів рішень стосуються надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисних документацій щодо капітальних ремонтів та реконструкцій приміщень комунальної власності.


Під час розгляду проектів рішень по земельних питаннях перед депутатами виступив представник оператора мобільної мережі "Lifecell", який виявив намір розпочати свою діяльність у Сагайдаку.

Крім цього, Шишацька селищна рада вдруге спробує продати сільськогосподарську земельну ділянку фермеру Володимиру Бурмаці - 36,7 га за 1 147 699 грн. Нагадаємо, у березні не вдалося ухвалити таке рішення через недостатню кількість голосів. 

Також, депутати розглядатимуть проєкт рішення про продаж земельної ділянки для ведення фермерського господарства Романові Круглякові - 41,6 га за 1 312 406 грн.

Якщо дані два рішення ухвалять, це будуть перші факти продажу комунальної землі сільскогосподарського призначення у Шишацькій громаді.

Також за темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар