вівторок, 16 травня 2023 р.

ПОСЛУГИ ДЕРЖРЕЖСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ ПОНОВЛЯТЬ У ШИШАКАХ

Шишацька селищна рада здійснюватиме повноваження у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.


Зокрема, проводитиме держреєстрацію народження фізичної особи та її походження, шлюбу та смерті.

Як відомо, з 1 травня 2023 року Східне міжрегіональне управління Мінюсту України реорганізувало відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Шишаках шляхом приєднання до відділу ДРАЦС у Великій Багачці. 

Сьогодні на 22-ій сесії виконавчий комітет Шишацької селищної ради визначили виконавчим органом для здійснення повноважень у сфері державної реєстрації на території Шишацької тергромади.

Для цього заступницю селищного голови Н.Г. Коротич та начальника Управління надання адмінпослуг апарату виконкому Шишацької селищної ради В.І. Дерій зобов'язали вжити передбачених законодавством організаційних та технічних заходів.

Як повідомила Наталія Коротич, протягом двох місяців реєстратор пройде відповідне навчання, а тим часом підготовлять відповідне приміщення. Тож, ймовірно, з серпня цього року послуги держареєстрації актів цивільного стану в Шишаках поновляться.

До того часу за відповідними послугами потрібно звератися до відділу ДРАЦС у смт Велика Багачка за адресою: вул. Каштанова (Чекалових), 19А. Контактна особа: Бабенко Людмила Василівна. Телефони для довідок: 0534591532, 0507262522.

1 коментар: