понеділок, 15 травня 2023 р.

У ШИШАЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВДРУГЕ РОЗГЛЯНУТЬ ПИТАННЯ ПРО ПРОДАЖ СГ-ЗЕМЛІ

Шишацька селищна рада вдруге цього року розглядатиме питання про продаж комунальної землі сільськогосподарського призначення.


16 травня на черговій 22-ій сесії Шишацька селищна рада вдруге спробує продати сільськогосподарську земельну ділянку фермеру Володимиру Бурмаці. Мова йде про продаж 36,7 га землі на території Покровського старостинського округу за 1 147 699 грн. 

Нагадаємо, у березні не вдалося ухвалити таке рішення через недостатню кількість голосів. Тоді жоден депутат не проголосував "За". Частина голосували "Проти", частина - "Утрималися". Про результати голосування дивіться ТУТ.

Також, завтра депутати розглядатимуть проєкт рішення про продаж земельної ділянки для ведення фермерського господарства Романові Круглякові - 41,6 га на території Сагайдацького старостинського округу за 1 312 406 грн.

Якщо дані два рішення ухвалять, це будуть перші факти продажу комунальної землі сільскогосподарського призначення у Шишацькій громаді.

Багато мешканців громади схиляються до думки про недопустимість продажу сільськогосподарської землі під час війни.

Як ви відноситесь до таких рішень місцевої влади? Дайте відповідь в опитуванні на каналі у Telegram та у коментарях під цим записом.

Також за темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар