понеділок, 24 липня 2023 р.

ДІТИ З ШИШАЧЧИНИ ОТРИМАЮТЬ ГРАНТИ НА РЕАЛІЗАЦІЮ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЄКТІВ

За підсумками двох змін проєктного табору "Підйом!" від Safe Space у Шишацькій громаді реалізують два соціальні проєкти, підготовлені дітьми з Шишаків і Яресьок.


З 18 проєктів, створених нашими талановитими дітьми, журі обрало 6 команд-переможців, які отримають можливість реалізувати свої проєкти в громадах за підтримки Астарти та грандових коштів у розмірі 300 тис грн.


1. Проєкт "Школа діджитал-освіти для людей університету третього покоління" від команди "Gelios" з Шишацької громади. Їхня мета - навчити старше покоління сучасним цифровим технологіям, щоб вони могли легко орієнтуватись у цифровому світі.

2. Проєкт "Яреськівський SUPERFOOD" під менторством команди "Добротворці" з Яреськівської стростинського округу виготовлятиме набори їжі довготривалого зберігання для потреб громади та ЗСУ. Крім того, вони залучатимуть людей похилого віку до волонтерської роботи, покладаючи особливий акцент на підтримку наших героїв.

Про результати проєктів розповімо, коли вони будуть реалізовані.

Проєкт Safe Space створений командою Благодійного фонду “Повір у себе” в партнерстві з агропромхолдингом Astarta-Kyiv завдяки отриманому гранту від Програми "Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)" в Україні у межах фінансової підтримки Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії Foreign, Commonwealth & Development Office. Програма реалізується Crown Agents Crown Agents у партнерстві з International Alert International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine Crown Agents in Ukraine.

За темою:





Дякуємо нашим читачам за донати, що дозволяє продовжити роботу нашого медіа! 
Якщо бажаєте підтримати "Шишаччину", реквізити для благодійної допомоги ТУТ.

2 коментарі:

  1. 300 тисяч, щоб навчить бабусів і дідусів пользуваться смартфоном?)) Не хило

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Яка вам різниця? Не з вашого ж карману гроші. Діти старалися. Молодці. Нехай працюють

      Видалити