середа, 26 липня 2023 р.

НА ШИШАЧЧИНІ РЕМОНТУЮТЬ ДОРОГУ "БАРАНІВКА - ПОДІЛ" (ВІДЕО)

У Шишацькій громаді ремонт доріг розпочали із траси "Баранівка - Шишаки - Сагайдак - Поділ".


У Шишацькій громаді вже розпочали ремонт місцевих доріг. Цього року селищна рада виділила на ці потреби 20 млн грн.

Зараз укладають асфальт на дорозі "Баранівка - Шишаки - Сагайдак - Поділ". Ділянка, яку відремонтували - близько десяти кілометрів. Найбільше ремонт виконали на відрізку "Баранівка - Шишаки". Роботи проводить Агенство місцевих доріг Полтавської області у співфінансуванні з громадою.

"Важливість цієї дороги полягає в тому, що вона сполучає Шишацьку територіальну громаду з адміністративним центром – Миргородом. І до Полтави - через Київську трасу - із обласним центром", - розповів Суспільному перший заступник Шишацького селищного голови Федір Дерій.

Зі слів начальника відділу Агентства місцевих доріг Полтавщини Владислава Чичканя, вартість цього ремонту ще невідома. Будуть визначатися пілся закінчення робіт:

"Це роботи з експлуатаційного утримання – ямковий ремонт і ремонт верхніх шарів дорожнього покриття. Пройдемо певний етап, підведемо риску, прорахуємо, скільки це коштує. Є певний бюджет і за рахунок нього будемо визначати. В минулих роках тут теж виконувався поточний ремонт, поточний ремонт – в більш-менш задовільному стані, але там, де дорожні роботи не виконувались, дорога потребує ремонту".

 

Нагадаємо, 2019 року на автодорозі "Шишаки - Сагайдак - Поділ" Агенство місцевих доріг Полтавщини проводило поточний ремонт за 63 млн грн.

УСЕ ПРО ДОРОГИ НА ШИШАЧЧИНІ


2 коментарі: