вівторок, 25 липня 2023 р.

ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР СПІВПРАЦЮВАТИМЕ З ЦЕНТРОМ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ "КОНФІДЕНС"

Інклюзивно-ресурсний центр Шишацької громади уклав меморандум про співпрацю з Центром психологічної допомоги "Конфіденс".

директор Шишацького інклюзивно-ресурсного центру Людмила Барань

Підписання Меморандуму про співробітництво між комунальною установою "Інклюзивно-ресурсний центр" Шишацької селищної ради та громадською організацією "Центр психологічної допомоги "Конфіденс" - це нові можливості для спільної праці в наданні психосоціальної допомоги педагогічним працівниками закладів освіти Полтавської області, батькам і дітям.

Предметом цього Меморандуму є спільна діяльність Сторін для запобігання людським стражданням та їх полегшення загалом, надання психологічної допомоги, підтримки та психологічного супроводу, просвітницької діяльності із впровадження у суспільстві культури взаємовідносин і спілкування, толерантного ставлення та навичок вирішення конфліктних ситуацій.

Подія відбулася в межах проєкту "Зупинка: Я", який реалізовується громадською організацією "Центр психологічної допомоги "Конфіденс" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також:



Дякуємо читачам за донати, що дозволяє продовжити роботу нашого медіа! 
Якщо бажаєте підтримати "Шишаччину", реквізити для благодійної допомоги за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар