пʼятниця, 28 липня 2023 р.

ШИШАЦЬКИЙ ЦНАП ПРАЦЮВАТИМЕ У НОВОМУ ПРИМІЩЕННІ

Оновлений Шишацький ЦНАП відтепер працюватиме у колишній будівлі селищної ради на вулиці Корніліча.


Віднині весь спектр адміністративних послуг, що надаються у громаді, можна зі зручністю отримати в одному приміщенні. Колишня адміністративна будівля селищної ради віднедавна слугує ЦНАПом.

Як розповіла начальниця управління надання адмінпослуг, керівник ЦНАПу Валентина Дерій, серед послуг, які тут можна отримати - державна реєстрація нерухомого майна, видача різних довідок, реєстрація, зняття з місця реєстрації проживання громадян, видача витягів із ІD-карт - паспортів нового зразка. Також невдовзі можна буде отримати послуги ДРАЦСу – оформити довідки з первинною реєстрацію народження, смерті, шлюбу.

Окрім начальника тут працюють адміністратор Яна Переберіна, державний реєстратор сектора державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень Тетяна Ларіна, завідувач сектора державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Наталія Сукач, завідувач сектора реєстрації місця проживання Олена Безверха, спеціаліст І категорії  з віддаленим робочим місцем у селі Яреськи Олена Обревко і старший спеціаліст Валентина Шаруда.

Кабінети селищного голови, його заступників, працівників виконавчого апарату селищної ради, відділів та структурних підрозділів відтепер розташовані у колишньому приміщенні райдержадміністрації за адресою: вул. Партизанська, 2.

Більше за темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар