середу, 30 жовтня 2019 р.

НА ДОДАТКОВИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ "ШИШАКИ - САГАЙДАК - ПОДІЛ" ВИДІЛИЛИ ЩЕ 3,2 МЛН. ГРИВЕНЬ

На автодорозі "Шишаки - Сагайдак - Поділ" проведуть додаткові ремонтні роботи за 3,2 млн. гривень.


Цього року ДП "Агентство місцевих доріг Полтавської області" уклало договір на поточний середній ремонт автодороги "Шишаки - Сагайдак - Поділ" з кременчуцьким приватним підприємством "Дорсервіс КПК" за 60 499 000 грн.

Під час проведення ремонтних робіт, на даній автомобільній дорозі виявили серйозні пошкодження дорожнього полотна – велику ямковість, зруйновані узбіччя та руйнування дорожнього конструктиву. Така деформація є аварійною і експлуатація дороги несе небезпеку. 

Прогнозується, що безконтрольний проїзд великовагового транспорту та наближення осінньо-зимового періоду вщент зруйнують покриття і основу дороги. 

З огляду на це, з’явилася потреба здійснити додаткову закупівлю на ремонтні роботи. Для збереження фізико-механічних властивостей покриття і продовження терміну експлуатації дороги. 

"Агентство місцевих доріг Полтавської області" замовило додаткові ремонтні роботи на поточний середній ремонт автомобільної дороги "Шишаки-Сагайдак-Поділ" за 3 228 180 гривень. Відповідний договір уклали учора, 30 жовтня.

Підрядника вирішили не змінювати, щоб не виникло проблем технічного характеру з експлуатацією та обслуговуванням. Також, повідомляється, що ці послуги технічно та економічно пов’язані з головним (первинним) Договором. 

"Агентство місцевих доріг Полтавської області" повідомляє, що ПП «Дорсервіс КПК» під час поточного середнього ремонту даної автомобільної дороги зарекомендували себе як добросовісні виконавці з необхідним обладнанням та працівниками відповідної кваліфікації. Крім того, додатковий об’єм послуги нерозривно пов'язаний із виконанням первинного договору і тому, з технічних причин та для забезпечення належного утримання автомобільної дороги, виконавець не може бути замінений іншим. 

Додаткові ремонті роботи на автодорозі "Шишаки - Сагайдак - Поділ" будуть проведені цієї осені. Вартість поточного середнього ремонту - 3 228 180 гривень.

Олександр Ткаченко

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар