пʼятницю, 10 червня 2022 р.

МИРГОРОДСЬКУ РАЙВІЙСЬКАДМІНІСТРАЦІЮ ОЧОЛИВ НОВИЙ КЕРІВНИК

Начальником Миргородської районної військової адміністрації призначили диканчанина, людину нардепа Кулініча.


Начальником Миргородської районної військової адміністрації призначений Віталій Анатолійович Дяківнич, який раніше займав посаду першого заступника начальника Миргородської РВА. Про це повідомили на сайті райвіськадміністрації.

На сайті Президента України відповідне розпорядження ще не оприлюднене. Тому, варто уточнити, що новий начальник перебуває на посаді тимчасово виконуючим обов'язки.

Віталій Дяківнич - диканчанин, представник партії "Слуга народу". Якщо конкретизувати політично - є людиною нардепа Олега Кулініча. Вони мають зв'язки ще з часів роботи у партії "Відродження". Нині політсила Кулініча носить назву "Довіра" і є політичним партнером "Слуги народу".

Нагадаємо, з квітня 2021 року по червень 2022 року Миргородську РДА очолював Віктор Іваненко. Він звільнився з посади у зв'язку з рослідуванням кримінальної справи, у якій його звинувачують у вимаганні хабара від місцевого підприємця.

ДовідкаРайонна військова адміністрація – це тимчасовий державний орган на територіях, на яких введено воєнний стан, для забезпечення дії Конституції та законів України, забезпечення разом із військовим командуванням запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, оборони, цивільного захисту, громадської безпеки і порядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

Немає коментарів:

Дописати коментар