понеділок, 20 червня 2022 р.

ДВОЄ ХАРКІВСЬКИХ ЛІКАРІВ ПРАЦЮЮТЬ У ШИШАЦЬКІЙ ЛІКАРНІ

У Шишацьку лікарню планового лікування влаштувалися на роботу двоє медиків з числа внутрішньо переміщених осіб.


З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України багато лікарів були змушені залишити рідні міста, свої робочі місця у пошуку безпеки. 

Нині у Шишацькій лікарні планового лікування, як повідомила директор комунального закладу Маргарита Хорольська, працюють два лікарі з числа внутрішньо переміщених осіб. Це – лікар-анестезіолог Ольга Юрченко і лікар-інтерн Владислав Соколовський. Обоє - з Харкова. Вони трудяться в реанімаційному відділенні. Ольга Петрівна взялася на добровільних засадах ще й чергувати у лікарні.

У мирному житті лікарка працювала у залізнодорожній лікарні Харкова, у хірургічному відділенні. Має більше 15 років стажу. 

У Шишаки приїхала просто з нічного чергування, під час ворожих бомбардувань. У нашій громаді родина лікарки влаштувалася за допомогою рідних, які раніше виїхали з Харкова. 

На новому місці відразу знайшла професійне порозуміння з хірургами. Лікар володіє навиками інноваційних регіонарних методів знеболення та анестезії. Завдяки тому, що лікарів-анестезіологів у лікарні тепер троє, оперативні втручання можуть проводитися у будь-який час доби.

Ольга Петрівна вдячна за теплий прийом не тільки новим колегам, але й загалом жителям громади, з якими зустрілася тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар