середу, 8 червня 2022 р.

НА ШИШАЧЧИНІ СТАРТУВАВ ТРЕТІЙ НАБІР УЧАСНИЦЬ ЖІНОЧОГО ПРОЄКТУ "КРИЛА"

Дорогі жінки Шишаччини, запрошуємо вас до участі в соціальному проєкті "Крила"!


Стартував 3-й набір учасниць популярного жіночого проєкту "Крила". Про це повідомила координаторка програми Наталія Хорольська.

Мета проєкту - покращити економічне благополуччя жінок, дати їм знання, які потрібні при працевлаштуванні і старту власної справи, надихнути і змотивувати до змін.

"Майстерня можливостей" - це 7 групових занять і 5 індивідуальних консультацій для жінки на тематику програми: мої життєві цілі, мої найближчі кроки, моя система підтримки, мої права, мої досягнення і плани. Тривалість програми – 3-4 місяці.

Групові заняття – тренінги тривалістю 2 години з метою навчити жінку цінувати себе і особистий потенціал, позбутися комплексу «жертви обставин», створити систему психологічної підтримки, налагодити більш конструктивні стосунки з дітьми та членами родини, бути фінансово грамотними і планувати своє життя, краще орієнтуватися в юридичних питаннях. Знаходити можливості для навчання і особистого зростання.

Індивідуальні консультації – персональна зустріч з жінкою, на якій ми будемо обговорювати і планувати роботу, вирішувати нагальні питання і ділитися враженнями.

Потім жінка обере один з напрямків: працевлаштування чи власну справу, або візьме участь в обох тренінгах. Жінки зможуть створити бізнес-плани і захистити їх перед комісією. Кращі ідеї отримають обладнання від проєкту для старту свого бізнесу.

Щоб стати учасницею проєкту потрібно заповнити вхідну анкету і пройти коротке опитування.

Організатори і партнери проєкту: Проєкт “Крила” (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки) впроваджується організацією Pact Ukraine спільно з CO "Light of Hope"/БО "Світло надії" та залученням бізнес-партнера Агропромхолдингу Astarta-Kyiv за фінансової підтримки Уряду Канади.

Немає коментарів:

Дописати коментар