четвер, 12 жовтня 2017 р.

ЯРЕСЬКІВЧАНИ ПРОТЕСТУВАЛИ В ОБЛАСНІЙ РАДІ

Жителі села Яреськи відвідали засідання XVIII сесії Полтавської обласної ради, щоб висловити свій протест проти будівництва нафтопереробного підприємства ТОВ "Полтававторма".


Кілька десятків жителів села разом з депутатами Шишацької районної ради Віктором Явтушенком і Віталієм В'юном вийшли до трибуни обласної ради, щоб заявити про свою незгоду з будівництвом нафтопереробної установки


Голова ГО "Люстрація Шишаччини" Надія Сімбіленко виступила перед обласними депутатами і розповіла про проблему, яка хвилює яреськівчан. Свою підтримку землякам висловив також присутній на сесії голова районної ради Владислав Сафонов.



Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький відповів, що у даній ситуації обласна рада не вповноважена заборонити будівництво підприємства, але пообіцяв звернутися до вищих органів влади.


Свою підтримку ТОВ "Полтававторма" висловили депутати обласної ради Віктор Скочко і Сергій Соловей. Останній зазначив, що не проти, щоб дане підприємство побудували у Шишаках, а яреськівчанів попросив "не трендіти". А депутат Валерій Капленко відверто збрехав: "Яреськи - це не мій округ".




Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар