середу, 25 жовтня 2017 р.

НАРДЕП ОЛЕГ КУЛІНІЧ ЗДІЙСНИВ РОБОЧУ ПОЇЗДКУ НА ШИШАЧЧИНУ

Сьогодні народний депутат Олег Кулініч працював на Шишачинні, де разом з головою Шишацької райради Владиславом Сафоновим та головою Шишацької РДА Віктором Іваненком відвідали шкільні та дошкільні навчальні заклади на території двох сіл району - Федунки і Яресьок.


Спочатку офіційні гості побували у селі Федунка, яке не ввійшло до складу Шишацької об’єднаної територіальної громади. Відвідали місцевий навчально-виховний комплекс і поспілкувалися з директором Людмилою Алєйніковою. За рахунок коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток населених пунктів, народний депутат допоміг Федунському НВК з комп’ютерною та оргтехнікою. 

У Федунці О. Кулініча також попросили встановити неподалік НВК дитячий ігровий майданчик в рамках його постійно діючої соціальної програми. Для цього тут є відповідне місце, а Федунка поки залишається одним з сіл округу, де майданчика наразі нема. 

Також до депутата звернулася група місцевих мешканців з проханням посприяти перегляду розміру орендної плати за їхні земельні паї. Нардеп пояснив людям, що розмір орендної плати визначається за угодою двох сторін, і раз вона вже укладена між орендарем і орендодавцем, то вплинути на це до закінчення дії договору ніхто не може. Але висловив сподівання, що ця проблема знайде розуміння у місцевого підприємства, яке орендує ці землі, і пообіцяв, що переговорить з його керівництвом. 



В Яреськах відвідали опорну школу і дитячий садок, де поговорили з директором школи Наталією Зозулею та завідуючою дитсадком «Пролісок» Оленою Кіріченко. Обидва навчальні заклади села браку вихованців не знають: садочок відвідують понад 140 дітей, а в опорній школі навчаються 270 учнів. 

Цього року, за рахунок залученої О. Кулінічем на округ субвенції, вдалося дещо покращити матеріально-технічне забезпечення обох цих закладів, закупивши навчальне обладнання та оргтехніку. Наступного року запланували забезпечити Яреськівську опорну школу обладнанням для секції туризму, яка працює при закладі.


Немає коментарів:

Дописати коментар