неділю, 1 жовтня 2017 р.

НАШОМУ ВИДАННЮ ВИПОВНИВСЯ ПЕРШИЙ РІК - ТОП НАЙПОПУЛЯРНІШИХ ПУБЛІКАЦІЙ

Рівно рік назад, 1 жовтня 2016, вийшла у світ перша публікація громадського інтернет-видання "Шишаки і Шишаччина".



В режимі щоденних новин видання працює лише два місяці - з серпня 2017 року. За цей час ми опублікували для вас 80 новин, які були прочитані нашими читачами понад 20 тисяч разів.

Спеціально до цієї дати, ми підготували підбірку найпопулярніших статей, за кількістю переглядів станом на 1.10.2017:


АРМІЯ У ШИШАЦЬКОМУ ЛІСІ: ХОЧЕШ МИРУ - ГОТУЙСЯ ДО ВІЙНИ (1127 переглядів)



















"Шишаки і Шишаччина" - це суто громадський блог, у якому дописувачами може бути кожен бажаючий. Всі, хто має що розповісти, чим поділитися про життя і події на Шишаччині, може долучитися до створення новин і написання статтей. Ми працюємо на громадських засадах, виключно завдяки підтримці читачів.

На платформі Blogger публікуємося тимчасово. Поки що це - своєрідний прототип майбутнього повноцінного інтернет-видання, для якого ми плануємо створити чудовий сайт новин, запросити талановитих програмістів, журналістів і фотографів. 

Для всіх якісних змін і розвитку потрібні значні ресурси - як фінансові, так і технічні. Тому, ми активно шукаємо інвесторів і спонсорів для нашого інформаційного проекту. Кожен, кому важлива популяризація нашого прекрасного рідного краю, хто готовий допомагати і підтримувати вільну журналістику і свободу слова, може нам допомогти.

Читайте також: Перші 10 000 переглядів

Немає коментарів:

Дописати коментар