середу, 11 жовтня 2017 р.

УЧЕНИЦЯ ВЕЛИКОБУЗІВСЬКОГО НВК ЮЛІЯ РИБЧЕНКО ПЕРЕМОГЛА У КОНКУРСІ РЕФЕРАТІВ ПОСОЛЬСТВ ІНДОНЕЗІЇ ТА ЛИТВИ

Учениця 8 класу Великобузівського навчально-виховного комплексу Юлія Рибченко стала переможницею Всеукраїнських конкурсів рефератів, оголошених Посольствами Республіки Індонезія та Литовської Республіки в Україні.

26 вересня, на запрошення Посольства Республіки Індонезія в Україні, Юля з родиною побувала у місті Києві в Резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Індонезія пана Юдді Кріснанді, де пан Посол провів урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу рефератів з історії, культури, економіки і географії Республіки Індонезія.

Гості заходу познайомилися з культурою цієї країни, з великим задоволенням переглянули екзотичний танок у виконанні професійного індонезійського хореографа.


Після офіційної частини, гостей запросили на прийом, в рамках якого присутні скуштували страви національної кухні Індонезії. Потім відбулася цікава фотосесія, під час якої пан Посол разом із дружиною провели вікторину. Всім присутнім на згадку вручили пам’ятні сувеніри і подарунки, книги з історії країни і словники.


Своєю перемогою Юля Рибченко завдячує директору Великобузівського НВК – Ользі Павлівні Попович, адже саме завдяки її увазі до своїх учнів вона дізналася, що проводиться даний конкурс і прийняла в ньому участь.


3 жовтня родина Рибченків побувала у Посольстві Литовської Республіки в Україні на урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу рефератів з історії, культури, економіки та географії Литви.

Юних учасників та їх батьків тепло привітали у резиденції Посольства Надзвичайний і Високоповажний Посол Литовської Республіки в Україні, пан Марюс Януконіс та Міністр-Посланник пан Гвідас Кєрушаускас.



У церемонії взяли участь переможці конкурсу з Полтавської, Харківської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Сумської областей. Присутні взяли участь у фотосесії та екскурсії по Посольству. По завершенню церемонії, пан Посол урочисто вручив призи, дипломи і традиційні литовські солодощі – торт «Шакотіс».


Юля Рибченко, її батьки глибоко вдячні керівнику Шишацького Будинку дитячої та юнацької творчості Людмилі Іванівні Говорун та очолюваному нею талановитому колективу за створення яскравого символічного панно, яке в якості сувеніра від нашого Шишацького краю було презентоване у Посольстві Литовської Республіки в Україні.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар