суботу, 14 жовтня 2017 р.

У ШИШАКАХ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

У Шишаках пройшли урочистості, присвячені Дню захисника України та Дню Українського козацтва.

13 жовтня керівництво району, учасники АТО, воїни-афганці, члени козацьких об'єднань, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, учнівська молодь і громадськість пройшли урочистою ходою вулицями райцентру. 



Учасники ходи покладали квіти до пам'ятних місць та обелісків. Потім вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів Другої світової війни, воїнів-афганців, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, учасників АТО.







Після урочистих вуличних заходів святкування продовжили у Шишацькому будинку культури. Свої вітання виголосили голова райради В.Г. Сафонов, в.о.голови РДА І.В. Павелко та селищний голова О.І. Тутка.

Почесними грамотами Шишацької районної ради та Шишацької райдержадміністрації за активну громадянську позицію, патріотизм, вірність військовій присязі при захисті територіальної цілісності України нагородили:

Дмитра Олександровича Байдака, сержанта, учасника АТО, 
Івана Петровича Левдера, молодшого сержанта, учасника АТО,
Артема Олександровича Сташевськогомолодшого сержанта, учасника АТО,
Олександра Володимировича Темносагатого, молодшого сержанта, учасника АТО,
Івана Сергійовича Мамутова, старшого солдата, учасника АТО.



Подякою Полтавської обласної ради нагородили учасницю АТО, начальника відідлення забезпечення Шишацького РВК Євгенію Сергіївну Шевченко та учасника АТО, старшого солдата олександра Васильовича Юрченка.



На 14 жовтня заплановані святкування у селі Ковалівка, де виникла перша козацька сотня, святковий концерт у козацькому містечку Яреськи та в селі Федунка, де відбудеться святковий концерт і зустріч з ветеранами АТО. 

Немає коментарів:

Дописати коментар