понеділок, 9 липня 2018 р.

ШИШАЦЬКІ "РИТМІВЦІ" ЗДОБУЛИ ГРАН-ПРІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ "ЕКЗОТИК-ШОУ"

Вихованці зразкового ансамблю танцю "Ритм" Шишацької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені В. І. Вернадського здобули Гран-прі Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Екзотік - шоу".


З 18 по 23 червня 2018 року в Кирилівці Запорізької області проходив Міжнародний фестиваль дитячої творчості "Екзотік - шоу", в якому взяв участь ЗАТ "Ритм"  опорної Шишацької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені В. І. Вернадського

Участі "ритмівців" на фестивалі посприяли голова Шишацької ОТГ Олександр Тутка, начальник відділу культури та туризму Любов Титаренко, генеральний директор ТОВ "АФ Ім. Довженка" Сергій Жилін та батьки вихованців колективу. 


Понад 30 учасників "Ритму" протягом 6 днів демонстрували свої таланти на березі Азовського моря. Ансамбль представив п'ять танців у різнопланових жанрах.

Учасники проживали у комфортабельних умовах на першій лінії моря, щодня до і після конкурсу відпочивали на узбережжі, відвідували дитячу анімацію та дискотеки на базі проживання. Мали смачне і корисне харчування, ласували морозивом, каталися на водних атракціонах. У день від'їзду "ритмівці" відвідали Кирилівський Лунапарк. Молодша група колективу також побувала на новому шоу в Кирилівському дельфінарії.

За результатами виступів, "Ритм" отримав найвищу нагороду фестивалю - "Гран-прі". 

І місце здобула змішана вікова група у номінації «Народна стилізація». 

І місце і високу оцінку голови журі В. Савченко отримала молодша група колективу у номінації «Естрадний танець». 

І місце здобула учасниця ансамблю Марія Сердюк у напрямку «Художнє читання». 

Колективу вручили кубки та почесні дипломи. Кожен учасник отримав від керівника ансамблю Інни Темерової пам'ятні медальки про фестиваль.


Немає коментарів:

Дописати коментар