середу, 21 серпня 2019 р.

РЕЙТИНГ ШКІЛ ШИШАЧЧИНИ - 2019

Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат, Сагайдацький НВК і Воскобійницька загальноосвітня школа - лідери рейтингу загальноосвітніх закладів Шишаччини за результатами ЗНО.


Учора ми публікували рейтинг міст і районів Полтавщини за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Пропонуємо ознайомитися також з рейтингом загальноосвітніх навчальних закладів Шишацького району. Традиційно беремо дані з порталу Освіта.ua.

Беззаперечним лідером залишається Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат. Свою першу позицію вони також закріпили покращеним середнім балом ЗНО - 149,1, проти 145,3 минулого року.

На другу позицію цього року піднявся Сагайдацький НВК з середнім результатом ЗНО 138,0 балів, проти 120,8 минулого року.

Воскобійницька загальноосвітня школа залишилася на третій позиції з результатами ЗНО 134,8 балів, проти минулорічних 139,4.

Покращили свої результати також випускники Жоржівської ЗОШ, Ковалівської ЗОШ, Великобузівського НВК, Шишацької середньої школи ім. В.І. Вернадського, Гоголівської ЗОШ ім. М.В. Гоголя.

Натомість, значно гірше, ніж минулорічні випускники, цього року здали ЗНО випускники Яреськівської ЗОШ ім. Ф.П. Борідька і Михайликівського НВК. 



На жаль, у рейтингу порталу "Освіта" відсутні дані про Пришибский НВК. Свій рейтинг, за окремою методикою, складає також сайт Dou, але він використовує результати ЗНО не за останній рік, а користується середнім балом за останні три роки. Хоча загальний рейтинг навчальних закладів виявився ідентичний попередньому. Відповідно, можемо вважати, що результати ЗНО випускників Пришибського НВК - у межах 91,7 - 93,6 балів.

Немає коментарів:

Дописати коментар