неділю, 25 серпня 2019 р.

У МУЗЕЇ ГОГОЛЯ ЗАВЕРШУЮТЬ ОБЛАШТУВАННЯ НАБЕРЕЖНОЇ

У Національному музеї-заповіднику Миколи Гоголя завершують облаштування набережної з причалом для човнів, тротуарами, альтанками та місцем для закоханих.


Національний музей-заповідник нашого земляка, видатного українського письменника Миколи Гоголя стає все привабливішим. Уже скоро туристи матимуть ще більше красивих локацій для відвідувань. На березі ставка завершують облаштування набережної: альтанки, причал, лавочки, місце для закоханих – коване серце, куди можна повісити замочок, ліхтарі, на черзі – тротуарна плитка. Роботи по облаштуванню ідуть навіть у вихідні.






Нагадаємо, що у вересні 2018 року у тендері на укріплення берега ставка у Гоголевому за 9 млн. грн. ледь не перемогло злочинне підприємство ТОВ "Данко", яке зареєстроване на окупованій території Донецької області і фігурує у шахрайських кримінальних провадженнях. Відповідне розслідування про історію підприємства провів депутат районної ради Віталій В'юн. Після публікації розслідування він також звернувся до облдержадміністрації, щоб тендерну пропозицію цього підприємства відхилили. Уже за два дні обрали нового підрядника. Ним стало ТОВ "СУСТР-19".

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар