неділю, 25 серпня 2019 р.

ЖИТЕЛІ ШИШАЧЧИНИ ПОДАЛИ ЧОТИРИ ПРОЕКТИ НА ОБЛАСНИЙ КОНКУРС БЮДЖЕТУ УЧАСТІ

Жителі Шишацького району подали чотири проекти на обласний конкурс "Бюджет участі".


З 20 липня стартував обласний конкурс "Бюджету участі - 2019", на який кожен житель Полтавщини чи ініціативна група могли подати свій проект розвитку, який можна реалізувати в межах 200 тис. грн. (100 тис. грн. з обласного бюджету і 100 тис. грн. - з місцевого).

Цього року мешканці Шишацької ОТГ подали на конкурс три проекти:

- Облаштування паркової зони відпочинку "Берізка" у селі Пришиб (автор - Людмила Шабельник).

Підтриманий Шишацькою районною радою свій проект подав також депутат райради Віталій В'юн. Він пропонує побудувати на території Шишацької ЦРЛ "Парк відпочинку і реабілітації".

Після перевірки усіх проектів у Інвествідділі Полтавської облради, з 14 вересня розпочнеться голосування, яке триватиме до 30 вересня. Як завжди, проголосувати за проект можна буде онлайн або письмово у селищній раді.

Нагадаємо, за результатами конкурсу 2017 року, на території Шишацької громади були реалізовані два проекти - Облаштування дитячого ігрового майданчика для дітей з особливими потребами у селищі Шишаки (автор - Іванна Чумак) та Облаштування спортивно-ігрового майданчика у селі Пришиб (автор - Людмила Шабельник). 

2018 року перемогу у конкурсі здобув проект "Розважальний острів "Наша громада" під відкритим небом" у селі Велика Бузова (автор - Геннадій Світличний). Нині реалізація проекту на зваршальній стадії, а 1 вересня відбудеться його відкриття.

1 коментар:

  1. Не зрозумiв,а де моi вчорашнi коментарi? Не сподобались не зручнi запитання,зокрема для чого ви збираете номера банкiвських карток? А може пора написати на вас заяву до полiцii,щоб вони запитали у вас для чого ви це робите?

    ВідповістиВидалити