четвер, 1 серпня 2019 р.

ДЕПУТАТ ШИШАЦЬКОЇ РАЙРАДИ ЗВЕРНУВСЯ ДО ПРОКУРАТУРИ З ПРИВОДУ ЗНИЩЕННЯ СИРЗАВОДУ

Депутат Шишацької районної ради Віталій В'юн звернувся до прокуратури з проханням провести перевірку, хто прийняв рішення знищити Шишацький сирзавод.


Про це стало відомо з його сторінки у Facebook, де він опублікував звернення до начальника Шишацького відділу Миргородської місцевої прокуратури Олега Безцінного, подане 31 липня. Депутат просить з'ясувати, на основі яких нормативно-правових актів відбулася ліквідація сирзаводу та його фізичне знищення.


Тиждень тому Віталій В'юн на своєму YouTube-каналі опублікував відео руїн сирзаводу. Також, подав запит до Держгеокастру з метою з'ясувати, кому належить земельна ділянка, на якій розташовувався завод. Виявилося, що дана земля знаходиться у комунальній власності Шишацької селищної ради і надана в оренду товариству "Гадячсир".



"Промисловий і економічний потенціал Шишаччини масштабно знищують. Можна розуміти вже зараз, хто у цьому винен. Але не хочеться оперувати здогадками - для цього потрібні офіційні документи. Після відповіді прокуратури на моє звернення, планую звертатися до вищих правоохоронних органів.

Розібратися, що сталося з Шишацьким сирзаводом, і знайти винних, це - справа честі для нашої громади, тому всіма можливими способами маємо знайти відповіді на ці питання, скільки б органів нам не довелося пройти. Шлях складний і тривалий, але зараз нічого простого не буває", - прокоментував нам депутат райради В. В'юн.

Відео Віталія В'юна

Нагадаємо, рівно рік тому телеканал "1+1" оприлюднив розслідування про підробне масло, яке виготовляли у Гадячі, але маркували як шишацьке. На той час Шишацький сирзавод уже 2 роки не працював, але будівлю ще охороняли місцеві небайдужі мешканці.

Відео 1+1

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар