середу, 21 серпня 2019 р.

У ЯРЕСЬКІВСЬКІЙ ШКОЛІ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ДАХ

У Яреськівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Ф.П. Борідька зроблять капітальний ремонт даху за 4,6 млн. гривень та встановлять сонячну електростанцію.


Закінчилися тендерні торги, оголошені відділом освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА, на капітальний ремонт даху опорної Яреськівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Ф.П.Борідька Шишацької районної ради.

Переможцем визнали полтавське приватне підприємство "Промсервіс Оптима". Вони виконають ремонті роботи за 4 590 000 гривень. Це - кошти районного бюджету.

Про підприємство відомо, що воно зареєстроване у Полтаві за адресою вул. Старий Поділ, 4. Власником його є мешканка Львова Вероніка Ольховик. Керівник - Альона Яремко.

ПП "Промсервіс Оптима" вже виконували капітальний ремонт покрівлі ЗДО "Пролісок" у Яреськах та ремонтували стелю у коридорі Яреськівської загальноосвітньої школи ім. Ф.П.Борідька. Цього року вони виграли тендерів, не рахуючи останнього, уже на 2 303 762 гривень. У більшості, виконували ремонтні роботи для навчальних закладів відділу освіти Чутівської РДА.

Відповідно даних аналітичної платформи YouControl, у реєстрах кримінальних проваджень та судових рішень підприємство не згадується, у справах про розтрату державних коштів не фігурує.

Нагадаємо, що після капітального ремонту покрівлі, на даху Яреськівської загальноосвітньої школи ім. Ф.П. Борідька встановлять сонячну електростанцію потужністю 30 кВт. Відповідний проект був розроблений Шишацькою районною радою і переміг у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар