вівторок, 24 вересня 2019 р.

7 ДНІВ ДО ЗАВЕРШЕННЯ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЕКТИ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ

До 17 години 30 вересня триває голосування за проєкти «Бюджету участі Полтавської області», де представлені 4 конкурсні пропозиції з Шишаччини. Кожен може підтримати максимум 3 проєкти. Тож, обирайте і голосуйте на сайті Полтавської обласної ради, або звертайтеся за допомогою у голосуванні до селищної ради чи районної ради.


Керівництво та депутати райради і ОТГ закликають вас підтримати гарні ідеї для розвитку нашої громади! Чим більше голосів - тим більше шансів у наших земляків реалізувати їх. Переможці конкурсу зможуть залучити кошти на це з обласного та місцевого бюджетів.


Реалізація цього проєкту передбачає встановлення сучасного багатофункціонального спортивно-тренувального обладнання з підвищеною зручністю і безпекою, створення розважально-інформаційного простору для ігор, спілкування і творчості. Проєкт покликаний створити комфортні умови для занять спортом, повноцінного фізичного розвитку та активного дозвілля населення громади різних вікових категорій. Креативним задумом є розміщення сонячного дерева, оснащеного лампами та USB-портами.

Загальна вартість: 284 235 грн. Автор: Юлія Рибченко.


На Гоголівській землі вздовж ставу планується створити комплекс із інфраструктурних об’єктів (місць відпочинку), які б сприяли проведенню дозвілля в комфортних умовах для місцевого населення та додатково б слугували місцями перепочинку та фотозоною для відвідувачів музею М.В. Гоголя: облаштування узбережжя ставу; планування та розчистка території; встановлення навісу, бесідок, гойдалок та лавочок; облаштування місця для мангалів; висадка саджанців берізок; встановлення біологічного туалету та баків для сміття.

Загальна вартість: 150 000 грн. Автор: Наталія Слізко.


Встановлення бесідок, лавочок, фонарів, урн; будівництво тротуару; обладнання зони WIFI.

Загальна вартість: 200 000 гривень. Автор: Людмила Шабельник.


Проєкт передбачає створення паркової зони на території Шишацької ЦРЛ для відпочинку і реабілітації пацієнтів стаціонарного і денного лікування, відпочинку медичного персоналу та відвідувачів.

Зокрема облаштування штучної водойми з декоративними рибками, тротуарними стежками, парковими лавками, озеленення сприятливими для оздоровлення деревами і квітами.

Загальна вартість: 200 000 грн. Автор: Віталій В’юн.

Нагадаємо, завдяки обласному конкурсу "Бюджет участі" мешканці Шишаччини реалізівуали вже три власних ідеї - Облаштування дитячого ігрового майданчика для дітей з особливими потребами у селищі Шишаки (автор - Іванна Чумак), Облаштування спортивно-ігрового майданчика у селі Пришиб (автор - Людмила Шабельник) та "Розважальний острів "Наша громада" під відкритим небом" у селі Велика Бузова (автор - Геннадій Світличний).

Але єдина умова, за якої нові проекти можна втілити - це достатня кількість голосів за них від вас, шановні земляки. Підтримуйте! Це займе лише хвилину вашого часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар