середу, 4 вересня 2019 р.

У ШИШАКАХ ВІДРЕМОНТУЮТЬ БУДІВЛЮ ДИТСАДКА

У Шишаках відремонтують дитячий садок "Ясочка" із застосуванням енергозберігаючих технологій за 2,6 млн. гривень.


Завершилися оголошені відділом освіти Шишацької селищної ради тендерні торги на капітальний ремонт з застосуванням енергозберігаючих технологій дошкільного навчального закладу "Ясочка" у селищі Шишаки.

Переможцем стало ТОВ "СВ-Білдінг", яке виконає ремонт за 2 612 857 грн

16 вересня 2019 року відділ освіти Шишацької селищної ради уклав з підприємством Договір підряду №295, відповідно якого роботи мають бути виконані до 14 грудня цього року.


Про ТОВ "СВ-Білдінг" відомо, що підприємство зареєстроване 5 травня 2018 року в Полтаві за адресою: вул. Європейська, буд. 21, офіс. 207. Власник - Зоя Шахбазова. Керівник - Олександр Столяренко. 

Заробляє товариство виключно на державних тендерах. Зокрема, відремонтували Державну спеціалізовану художню школу-інтернат І-ІІІ ступенів "Колегіум мистецтв у Опішні" імені Василя Кричевського за 8,8 млн. грн. та ремонтували вулиці для Мачухівської сільради Полтавського району. Всього за рік освоїли тендерних коштів на суму 9 007 968 грн.

Нагадаємо, кошти на ремонт дитсадка Шишацька ОТГ отримала з Держбюджету завдяки субвенції на формування інфраструктури. Загалом, отримали 5,9 млн. грн. На ці кошти планується реалізувати шість проектів у Шишаках і Гоголевому.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар