пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

ПОЛТАВСЬКІ СТУДЕНТИ ВИВЧАЛИ РОБОТУ ЯРЕСЬКІВСЬКОГО ЦУКРОЗАВОДУ

Студенти інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавського Національного технічного університету імені Юрія Кондратюка провели практичне заняття на Яреськівському цукровому заводі. 


У поточному навчальному році кафедра економіки підприємства та управління персоналом, окрім роботи зі студентами в аудиторіях університету, продовжує використовувати проведення практичних занять на підприємствах Полтавської області.


У третьокурсників навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту відбулися практичні заняття на Яреськівському цукровому заводіЗаняття пройшло в рамках вивчення спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Майбутні підприємці вчились плануванню роботи на успішній цукроварні.


На Яреськівському цукрозаводі студенти ознайомилися з технологією виробництва цукру. Вони вивчали планування та організацію процесу сировинного забезпечення виробництва, а також системи охорони та безпеки праці.




Завдяки модернізації, виробнича потужність підприємства на сьогодні складає близько 4300 тонн переробки буряків за добу. 

2013 року Яреськіський цукровий завод отримав сертифікат міжнародного екологічного стандарту ISO14001, а 2014-го – сертифікат якості та безпечності харчової продукції за міжнародним стандартом FSSC 22000. 

Минулого року завод збільшив якісні показники виробництва цукру і 2/3 переробної кампанії виробляв цукор екстра-класу. Серед партнерів заводу відомі торгові бренди: Coca-Cola, Pepsi, Sandora, Roshen.

Немає коментарів:

Дописати коментар